! Waarschuwing !

TERUG | THUIS

HET BETREDEN VAN DE BEELDCOLLECTIES GESCHIEDT GEHEEL OP EIGEN RISICO!

De COLLECTIE DOCIEL BEELD bevat beschaafde maar ook soms surrealistische plaatjes, die voor iedereen geschikt zijn. INFO-GraPhS is een verzameling met spotprenten en politieke beeldbewerkingen maar ook anderszins grafisch ondersteunde teksten of tekstueel ondersteunde grafiek. EX LIBRIS is mijn boekenkast (na de Grote Zuivering van 15-2-2016).

De verzameling 18+ bevat (soms zeer) expliciete beelden met borsten, een incidentele dames(voor-)bips of ander bloot. Blijf daar weg als je denkt dat je er te netjes voor bent. Eenzelfde waarschuwing geldt voor de verzameling LINKS, daar kan allerlei oneerbaars tussen staan.

De beeldverzamelingen hebben een grafisch laag impact voorportaal met een beperkte selectie beelden en een link naar de volledige collecties. Klik op een plaatje om het volledig en op maat te zien. Scrollen kan zowel naar links als naar rechts, wat voor grote verzamelingen handig is.

CREDITS: aan alle webCreators, plaatjesmakers en schrijvers wordt dank gezegd voor hun vaak voortreffelijke bijdrage aan de inhoud van Cyberspace. Blijf vooral zo doorgaan!