Lessen in Vrouwen-respect

In Noorwegen en hier in Nederland schijnen ze het al langer te doen, België begint er deze week nog mee en in Duitsland vervloeken ze waarschijnlijk het nalaten ervan: lessen in vrouwen-respect voor de instromende vluchtelingen van moslim-signatuur. De aanleiding voor België is het aanrandingsdebacle en de verkrachtingen die tijdens de jaarwisseling in Duitsland plaatsvonden op de pleinen van Keulen, Frankfurt en Hamburg. De daders: statusloze jonge mannen, afkomstig uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten en zoals ze in het Engels zeggen: “Young, Dumb and full of Cum.” Als je het opleest rijmt het.

Een en ander ligt in de lijn van de populaire verwachting dat de instroom van al die met testosteron verzadigde kerels ook een gevaar voor onze Neerlandse jonge dames zijn. Politiek Correct en links Nederland verzet zich tegen de gedachte dat een dergelijke generalisatie hout zou kunnen snijden. In ieder geval zou de doorsnee vluchteling niet minder welkom moeten zijn vanwege die sterk door De Telegraaf ingekleurde burgerangst. Ik moet het met die laatste stelling roerend eens zijn.

Evenwel is het even onwenselijk dat het gevaar dat er wel is wordt genegeerd in een collectieve aanval van cognitieve dissonantie. Dus om het maar wat scherper te stellen: jongvolwassen moslims van buiten de Eurozone zijn inderdaad volgelopen sekshengsten met een door spermaverzadiging verweekt brein. Ze lijken wat dat betreft wel gewone kaaskop-pubers uit de donkere binnenlanden van de Nederlandse provincies. Die zijn ook zo. Er is echter een verschil dat cruciaal is voor het welbevinden van onze jonge meisjesmaagden en dat is een met respect en emancipatie gecultiveerde terughoudendheid. Anders dan in de moslimcultuur worden onze jongens niet gescheiden van alles wat geen pielemuis heeft. Dat is bij ons niet nodig. In Noord-Afrika en het Midden-Oosten denken ze daar wat betreft hun eigen seksueel ontwakende puberjongens echter heel anders over. Die worden ver weggehouden van alles wat fatsoenlijk moet blijven.

De moslims weten het van zichzelf: jongens en ongebonden mannen zijn seksgeobsedeerde erectie-junkies met een buitengewoon zwakke ruggengraat. Daarom moeten vrouwen sluiers dragen en worden in veel landen in Afrika nog steeds de meisjes besneden. Deze omgekeerde wereld wordt binnen het geloof ook goed gecultiveerd, daarom leven de huidige generaties islamaanhangers nog steeds in de seksuele middeleeuwen. En als ik zo eens om mij heen kijk, daar waar de hoogst-geprofileerde moslims zich in de media manifesteren, dan zie ik ook geen enkele indicatie van een beweging de andere kant op.

Het is geen luxe om de moslim-influx de mores van onze samenleving bij te brengen, want we moeten ervoor zorgen dat onze emancipatoire verworvenheden behouden blijven. Het is al erg genoeg: door de instroom van traditioneel seksistische culturen wordt onze zuurverdiende Nederlandse vrijzinnigheid letterlijk verdund en dat moeten we door middel van opvoeding zien te pareren. In dat licht vind ik een lesje vrouwen-respect voor elke niet-Europeaan van onder de mediterrane breedtegraad dus een buitengewoon wenselijk initiatief, want daarmee doen we nog aan ontwikkelingshulp ook. Daarnaast zou ik het toejuichen als het praktiseren van cultureel geïnduceerd seksisme zwaar zou worden afgestraft; eventueel met deportatie, ver over onze buitengrens heen. Het blijft een probleemgroep namelijk, die moslims. Dat heb ik hier al vaker opgeschreven. Institutioneel seksisme is slechts één van hun manco’s. Religiositeit en een apert gebrek aan humor – palend aan een neiging tot theatrale zelfoverdrijving – zijn twee andere.

Bij wijze van epiloog: wat echter ook gezegd moet worden is dat het in dit land natuurlijk niet alleen de moslims zijn die last hebben van sociale achterlijkheid. We hebben hier onze eigen Bible-Belt die er ook wat van kan. Als je daar om je heen kijkt dan kun je slechts constateren dat zorgvuldige inteelt en alles wat daar bij hoort al generaties lang de hobby van rechtgesnaard evangelisch Nederland moet zijn.

Meer actuele informatie over de gebeurtenissen in Duitsland hier….

Dag Poolse democratie. Komen de Jaruzelski's terug?
De vooruitgang is niet onzichtbaar - windmolens ook niet