(Il)legaal

Privacy & cookies – Carlito, ergo SUM! maakt gebruik van cookies en andere technologieën om na te gaan hoe vaak de site wordt bezocht. Bij een bezoek aan deze website slaan de servers automatisch informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van jouw bezoek. Als je cookies wilt uitschakelen, dan kun je dit doen via je browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kan worden gevonden op websites van de betreffende browsers. TIP: als je echt geen cookies wilt of überhaupt niet gevolgd wilt worden in CybersSpace, verhuis dan naar een gezellig eiland zonder elektriciteit. Dan heb je nergens last van.

Rechten – Creative Commons Licentie Alhoewel ik de laatste zal zijn die mijn teksten als citeerbaar beschouwt, kunnen daar andere meningen over bestaan. In dat verband is dit werk gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 3.0 Unported licentie. Pik wat je wilt en leef je vooral uit…

Waar zijn de plaatjes in de artikelen van voor juni 2014 gebleven? – Op die datum heb ik alle plaatjes uit de artikelen verwijderd. Dat was naar aanleiding van een rechtenkwestie voor bloggers in de media toentertijd.  Tegenwoordig doe ik weer nieuwe plaatsingen als ik zeker weet dat ik ermee wegkom. Als een beeld te expliciet is om als nietsvermoedende lezer tegen te komen, dan zet ik het achter [Opletten: 18+ een geoormerkte link 18+]

Er kunnen verwijzingen in de teksten van voor 6-2014 voorkomen die overbodig zijn. Als ik ze tegenkom dan haal ik ze weg of ik zet er weer iets bij, maar door de enorme hoeveelheid artikelen zie ik een verloren verwijzing gemakkelijk over het hoofd. Je kunt ze me wel melden, dan verwijder ik ze alsnog. Dat geldt ook voor type- en taalfoutjes die je tegenkomt.