Klaar! met dat Turkse Erdogan-Geteisem

In de regel ben ik een tolerant iemand die niet snel een hele bevolking en/of natie over dezelfde kam zal scheren. Die tijd is echter voorbij voor Erdogans Turken, die ik op geen enkele manier meer met enig fatsoen wil bejegenen of überhaupt maar kan velen. Turkije is een afschuwelijk land aan het worden, waar de zittende president onverholen aanstuurt op de absolute macht en waar het er sterk op lijkt dat deze Ottomaanse neo-Sultan probeert het oude Rijk – dat na WO-1 niet voor niets uiteen viel – weer nieuw leven in te blazen.

Ondertussen begin ik mezelf aardig te herhalen hier na zo veel gefoeter op dat flutland, maar het blijft een van de sterkste bronnen van mijn irritatie. Dat is niet in de laatste plaats zo omdat ik hier in Nederland aardig wat Turken ken, waarvan een niet onaanzienlijk gedeelte mij openlijk weet te vertellen dat die Erdogan goed bezig is, dat de oppositie haar onderdrukking aan zichzelf te danken heeft en dat het Westen niet democratisch zou zijn.

Vanaf vandaag wil ik niets meer met mensen die het Turkse regime steunen te maken hebben, of dat nu in de privésfeer is of op het werk. Een Nederlandse Turk die zich achter Erdogan stelt en ons Nederlanders dus fascisten en nazi’s vindt, mag wat mij betreft subiet door de grond storten. Uit pure aardigheid mogen ze ook gewoon weg uit dit land. Laat ze lekker oprotten, die klootzakken met hun grote bek en hun autoritaire idiotie.

Het is jammer dat Europa zich door die honden laat chanteren in verband met de vluchtelingendeal. Dit gezeik met Ankara heeft iedereen met een half stel hersens al van mijlenver zien aankomen. Helaas heeft dat er niet toe geleid dat er een bruikbaar plan-B is uitgewerkt, dat onze afhankelijkheid van die idioten aan de Bosporus tot nul reduceert. Ik heb wel een idee over wat de volgende stappen van de EU zouden moeten zijn (indien mogelijk, wat helaas niet altijd zo is):

  • Het associatieverdrag met Turkije moet helemaal weg,
  • Elke onderhandeling met Turkije om tot de EU toe te treden moet stoppen en
  • Turkije moet als opkomende dictatuur uit de NAVO worden gezet.
  • Eigenlijk zou ik er ook voor zijn dat Nederlanders met een Turks paspoort lekker naar hun land terug gaan. Dat schept ruimte voor de Turken die Erdogan en zijn politiek niet zien zitten en die hun nieuw-fascistische land willen ontvluchten.

Na het debacle van afgelopen weekeinde, waar twee Turkse ministers, ondanks Nederlands aandringen om dat niet te doen, toch naar ons land zijn afgereisd om campagne te voeren voor hun absoluut foute referendum – met nachtelijke rellen als gevolg – hebben die achterlijke sicko’s daar in Turkije nog het lef om te stellen dat het politieoptreden in Rotterdam buitenproportioneel was ook. Dat durven ze met droge ogen te zeggen terwijl in Turkije demonstranten tien keer harder worden aangepakt, er martelingen plaatsvinden, de oppositie met geweld wordt onderdrukt, de vrije pers een herinnering uit het verleden is geworden en er een beroepsverbod geldt voor iedereen die (zogenaamd) bij Gülen hoort. Veel smeriger kan het niet worden.

Noem het naïef, maar voor mij is de maat vol. Ik ga actief anti-beleid tegen Turken in dit land voeren. Ik vraag elke Turk die ik tegenkom of ze achter Erdogan staan en is het antwoord “Ja” dan wil ik niet meer met ze praten en zal ik ze – als rechtgesnaard Sociaal-Anarchist met een sterke aversie voor alles wat naar despotisme riekt – actief schofferen, afzeiken en beledigen. Ze zijn gewaarschuwd. Elke aanhanger van Erdogan die ik hier tegenkom krijgt problemen met me, op een hele vervelende manier en waar we ons ook bevinden. Dat is het effect van Erdogans gore beleid, dat ervoor zorgt dat zijn volksgenoten straks collectief worden uitgescheten in heel Europa.

Nog een laatste opmerking: aan degene die zich afvraagt of ik dit allemaal wel kan zeggen over die Turken, zou ik willen antwoorden dat ik precies hetzelfde ongecensureerde venijn over de Italianen die hun land verprutsen – mijn eigen etnische faculteit dus – opschrijf. Dit blogdingetje staat er vol mee…

Turkije wijst koeien uit
China roert zich regionaal
t⛪uis | muurkr✍nt | | Carlito, ergo SUM! - JAARGANG 8 | ◬