2 – Nieuwsbrief volgen foutje

Heb je een foutje gevonden?

Als je een foutje hebt gevonden, wat niet onwaarschijnlijk is bij de hoeveelheid die ik schrijf, meld het me dan. Foutjes zijn geen gezicht en ze storen tijdens het lezen. Dus als je er eentje bent tegengekomen dan ben je zeer welkom om me daarop te wijzen. Geef me de titel van de aantekening en de alinea waarin de fout staat. Ik zorg er dan voor dat deze zo snel mogelijk wordt verbeterd.

N.B.: ik wil niet via deze pagina in discussie gaan over de inhoud van de aantekeningen. Dit formulier is er alleen voor om tekstuele fouten te melden. Zelfs een formulering die significant beter kan weet ik te waarderen. Alle velden zijn verplicht. Jouw redactie-actie wordt zeer op prijs gesteld!

Geeft hier jouw naam, voor de herkenbaarheid. Je maakt je daarmee direct onsterfelijk als iemand die echt leest en een oog voor taal heeft.

Zet hier jouw e-mail adres. Eventueel stuur ik je een bedankje, verder niet.

Wat is de titel van de aantekening? Dat maakt het zoeken voor mij makkelijker. Geef je dit niet op, dan kan ik niets doen. Dat is toch zonde....

Vertel me hier wat je hebt gevonden. Alleen taal- en typefouten graag, geen inhoudelijke zaken want daar heb ik geen zin in. We worden het toch niet met elkaar eens en discussies over de kabel zijn volstrekt zinloos.... Wellicht ten overvloede: ook wat je hier meldt wordt niet gepubliceerd.

Je wordt van harte bedankt voor het onbezoldigd redigeren! Laat mij tenslotte weten of je wel een mens van vlees en bloed bent door hieronder het vakje aan te vinken, de vraag te beantwoorden en op "Verzenden" te drukken.

Schrijf je in of schrijf je uit

Je kunt me volgen op FaceBook en via een RSS-Feed.

De liefhebbers en andere diehards kunnen zich ook abonneren op updates voor Carlito, ergo SUM!. Er wordt dan één keer per maand een melding met een lijstje van de nieuw geplaatste aantekeningen naar je toegestuurd.

Sta je al op de verzendlijst maar wil je vanaf nu helemaal niet meer worden lastig gevallen met dat mailtje? Dan kun je jezelf hier ook weer uitschrijven.

Het is simpel: vul je e-mail adres in en druk op de relevante knop.