DISCLAIMER


Deze site bevat materiaal dat alleen geschikt is voor lezers die legaal mogen drinken. Je vindt hier tekst over seks, drugs, geweld, politiek, cultuur en alles wat daar tussenin ligt. Daar moet je wel tegen kunnen als je dit dingetje gaat lezen. Toch is het hier best goed toeven voor wat los vermaak en een stimulerende gedachte. Dus ga je vooral te buiten…

Over plaatjes en 18+ – Er zitten vrijwel geen plaatjes in de artikelen van voor juni 2004. Ik heb toen een keer alle foto’s en ander beeld uit de artikelen verwijderd, naar aanleiding van een rechtenkwestie voor bloggers die speelde in de media toentertijd. Tegenwoordig doe ik weer nieuwe plaatsingen. Als een beeld te expliciet is om als nietsvermoedende lezer tegen te komen, dan zet ik het achter [Opletten: 18+ een speciale link 18+] als deze.

Er kunnen verwijzingen in de teksten van voor 6-2014 voorkomen die overbodig zijn. Als ik ze tegenkom dan haal ik ze weg of ik zet er weer iets bij, maar door de enorme hoeveelheid artikelen zie ik een verloren verwijzing gemakkelijk over het hoofd. Je kunt ze me wel melden, dan verwijder ik ze alsnog. Dat geldt ook voor type- en taalfoutjes die je tegenkomt.

WAARSCHUWING: Proto-fascisten, neoliberalen en ander rechts geteisem wordt dit schotschrift met klem afgeraden. Het kan ernstige maag- en darmklachten alsmede hartritmestoornissen en acuut verlies van eetlust veroorzaken. Sterker nog: dat is nadrukkelijk de bedoelde werking voor elke verdwaalde boombewoner die deze site onverhoopt probeert te lezen.