Rusland manipuleert de V.S. & de V.S. Europa

Klik om te vergroten…

Na de enorme heisa over Rusland, dat de verkiezingen in de V.S. zodanig gemanipuleerd zou hebben dat OpperSuffel Trump tot president werd gekozen, is er nu deining over de inmenging van de V.S. in Europese zaken. De V.S.-ambassadeur voor Duitsland Richard Grenell heeft openlijk gesteld dat hij zich zal inzetten voor rechtse politiek en rechtse politici in Europa, omdat hij vindt dat rechts op dit continent geen goede kans krijgt. Daarmee overschrijdt deze man op een werkelijk schaamteloze manier zijn gastvrijheid, zijn mandaat, zijn fatsoen en alle rode lijnen die Europeanen zouden kunnen hebben rond dat met de dag meer en verder debiliserende Amerika.

We kunnen er kort over zijn: na het gruwelijke debacle van Trumps verkiezing en het werkelijk tenenkrommende (inter)nationale optreden van deze minkukel, denkt zijn Ambassadeur in Berlijn dat hij Europa de les kan lezen door de conservatieven in Europa te steunen. Het ontgaat mij vooralsnog hoe hij dat denkt te gaan doen, maar dat is bezijden de kwestie. Die Amerikaanse moreel abjecte sukkels moeten hun handen thuis houden, om te beginnen van Europa.

Vroeger, toen De Muur er nog stond en de Koude Oorlog nog in volle gang was, deed Rusland hetzelfde maar dan met Links; door in Nederland onder andere geld te fourneren aan de CPN en in Oost-Duitsland op haar instigatie het DDR-regime onderdak te laten verlenen aan actieve leden van de RAF. Ondanks dat ik daar zelf enigszins voordeel van heb gehad, vind ik dergelijke gepiepel toch zeer onkies, ook van die Russen.

Nu, in dit zeer trieste nieuwe geval van bemoeienis met onze Europese zaken door die flut-Amerikanen, veroorzaakt het subiet een acute onpasselijkheid van epische proporties. Waar die arrogante klootzakken het lef vandaan halen om ook maar te denken dat ze hier iets te vertellen hebben is werkelijk niet te bevatten. Deze V.S.-ambassadeur voor Berlijn is zo mogelijk nog verwerpelijker dan dat misselijke fenomeen FuckHead Trump.

Ik ben zo verontwaardigd over deze Richard “This-Fucker-Desperately-Needs-An-Extra-Asshole-Between-His-Eyes” Grenell, dat ik in staat ben om naar Berlijn af te reizen en een speciaal daarvoor aangeschafte emmer Schweinekakke over de hautaine Birne van deze Überarschloch leeg te gieten. Gelukkig voor mijn gemoedsrust heeft Duitsland zelf al vragen gesteld aan de V.S.; “ob der Herr Botschafter eigentlich versteht wie man sich benimmt” en of meneer de nep-diplomaat wellicht een lesje politesse kan gebruiken. Kennelijk voelt Berlijn zich ook ordentlich auf den Schniedel getreten. Ik had het al eerder ergens gelezen, lang geleden, maar nu zie ik dat het echt waar is: De Amerikaanse ambassadeurs worden niet gerekruteerd uit het slimste klasje van de diplomatenschool, maar uit de zinkput van trailerpark-mislukkelingen, die ze toch ergens kwijt moeten.

Google's Sundar Pichai is tegen gewapende AI
De Kim-manoeuvre, Rusland & de V.S.