Sylvana Simons: zeikwijf & huilebalk met veel te lange tenen

En dan ook gelijk: laat die Giel Beelen toch met rust, stelletje politiek correcte, pseudo-rechtschapen opportunisten.

En dan ook gelijk: laat die Giel Beelen toch met rust, stelletje politiek correcte, pseudo-rechtschapen opportunisten.

Zo, dat is er uit en dat was nodig na het zien van een tenenkrommende uitzending van DWDD (2-11-2016), waarin Giel Beelen door het stof ging over een minimaal mislukt snel grapje over beroepszeurpiet Simons en waarin hij door zo’n suffe tafelpoedel – die in commissie de beledigde gekleurde deerne uithing – werd opgeroepen om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn als racistisch opgevatte grapje. Hoe dan precies? Beelen is geen racist en hij heeft zelfs zijn medewerking verleend aan een spotje tegen discriminatie, waarin hij nu, na zijn “grapje”, door middel van een blok voor zijn hoofd wordt gediscrimineerd. Het is om misselijk van te worden.

Die Simons is een losgeslagen relmeut van de allerbovenste plank, die haar mislukte politieke elan helaas het licht heeft laten zien bij die nog misluktere club van halvegaren die zich volstrekt misplaatst “DENK” noemt. Ik ben zelf allochtoon en tegenwoordig niet zonder trots zelfs “Nederlander met een migratieachtergrond” en ik kan me maar niet voorstellen waarom dat stelletje jankers hier überhaupt in de Tweede Kamer wordt getolereerd. Ze verdienen een “Cordon Sanitair“, net zoals Wilders. “Ga toch lekker integreren!” denk ik als ik die mislukte ex-PvdA parlementariërs zie stuntelen met hun ongewenste loyaliteit voor despoot en anti-democraat Erdogan en moederbeerput Turkije. Wat een onvoorstelbare aanfluiting!

Maak maar lekker grappen over die Surinamers, Turken, Afrikanen en Italianen. Iedereen verdient het om af en toe eens goed in de zeik genomen te worden. Dat is goed voor het relativeren van ons ego en het dempen van het ons allen bekende gevoel van superioriteit over de Nederlanders; vooral als het over eten, koken, design en inter-persoonlijke politesse gaat. Er zijn dingen, daar snappen die kaaskoppen helemaal niets van, maar ondertussen van een hele boel ook weer wel. Dat maakt deze badkuip achter de duinen toch de beste plaats op onze planeet om kinderen groot te brengen, ook voor ons allochtonen en ongeacht onze kleur. Daar kunnen we heel normaal over doen. Het is hier beter dan in Italië, Turkije, Suriname, de Antillen, ongeveer heel het Afrikaanse continent, het noorden, midden en het zuiden van Amerika en het grootste gedeelte van centraal en oost Azië. Ik geloof dat we slechts serieuze concurrentie van de Scandinavische landen hebben. Ofwel, die Italianen, Turken, Surinamers, Afrikanen, Aziaten, Amerikanen (en ga zo maar door) die hier allemaal rondhangen, krijgen het niet voor elkaar om “zu Hause” een goed werkende maatschappij in elkaar te zetten die de burgers een serieus perspectief voor de toekomst biedt. Dat ligt volledig aan hen zelf. Daar zijn ze klaarblijkelijk niet doortastend genoeg voor. Het zijn wat dat betreft dus gewoon sukkels. Dat sentiment voel ik momenteel trouwens het sterkste bij die maffe Turken, die er massaal bij staan te kijken hoe hun land door opperbandiet Erdogan wordt uitgebeend. (Zo, Kemal, die kun je alvast in je zak steken.) Italië komt op een goede tweede plaats, omdat die corrupte spaghetti’s het niet lukt om hun maffiaanse schaduwstaat te elimineren. En breek me over bijvoorbeeld Zuid-Afrikanen en hun gezellig kleurende maar op het gênante af incompetente parlement de bek niet los.

Huidskleur interesseert me alleen maar als ik naar een seksfilm zit te kijken, want dan heb ik zo mijn voorkeuren. Verder boeit het me niet. Dus als zo’n zwarte, bruine, gele of witte dom is of iets doet wat niet in de haak is, dan moet ik dat gewoon kunnen zeggen zonder gelijk van discriminatie beticht te worden. We gaan in Nederland veel te ver mee met die rascisme-zeikers, die al grote krokodillentranen gaan zitten huilen als er alleen maar naar ze wordt gewezen. DENK is een goed voorbeeld van zo’n zielige gelegenheidsclub van schreeuwers, opererend vanuit een doorgeschoten, speciaal op allochtone leest geschoeid populisme en met zeker een kilo boter op hun hoofd. Het is jammer dat ze een beetje van het tij meekrijgen, want ik gun ze dat absoluut niet. Dat hippe rascisme-geouwehoer in de media tegenwoordig, ik word er onpasselijk van. Om in de stijl van DWDD van gisteren te blijven: “Mag ik even een teiltje…?”

En wat Giel Beelen betreft: het is jammer dat hij stopt met radio maken want ik mag zowel hem als zijn humor bijzonder graag…

allochtoon

In lijn en stijl: toch even een briljante Collignon (VK 3-11-2016) gepikt.

Dag Zwarte Piet
Mijlpaal: ik ben allochtoon af...
t⛪uis | muurkr✍nt | | Carlito, ergo SUM! - JAARGANG 8 | ◬