web analytics
Carlito, ergo sum! > Aantekeningen > Gaslight Narcists: Emotionele Roofdieren & de Illusoire Narrative van de Pathologische Leugenaar

1 gedachte over “Gaslight Narcists: Emotionele Roofdieren & de Illusoire Narrative van de Pathologische Leugenaar

  1. Ja, die case is enigs­zins terecht.
    Echter,
    je kunt me van­we­ge mijn lief­de voor het intel­lec­tu­e­le metier gerust in dezelf­de cate­go­rie zet­ten als Mus­so­li­ni. Maar toch, de uit­vin­ding van een zeer dode­lijk geble­ken poli­tiek stra­mien kun je mij echt niet verwijten. 🙂

    Jouw twee­de opmer­king snijdt wat mij betreft een aar­di­ge den­nen­boom. Ik stel voor daar een keer over te debat­te­ren, want ik ken je als een begaafd den­ker. Ik zal onder­tus­sen het nodi­ge huis­werk doen. Dat beloof ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: